Dit evenement is voorbij.

28.08.2021 14:00–19:00

Poëzie in GC de oude pastorie

Eindelijk mogen tal van nationale en internationale muziekartiesten en dichters weer live optreden en staan zij te popelen om hun repertoire aan het grote publiek te brengen. 


"Poëzie in de oude pastorie" is een gratis, laagdrempelig poëziefestival waar bekende dichters & aanstormende talenten, lokale schrijvers & internationale auteurs samen het podium delen. 


Deuren: 13.00 u.


Wandel gerust even tot bij de pastoriebar om iets te eten of een lokaal bier te proeven, tot bij het boekenraam van de Oxfam Bookshop of gewoon rond de pastorie om de verzen die je hoorde te laten bezinken. Geniet ook van muzikale intermezzo's en breng gerust een picknick mee.


Optredens van Patrick Conrad, Daan Doesborgh, Sholeh Rezazadeh, David Troch, Dominique De Groen, Geert Jan Beeckman, Hedwig Du Jardin, Jens Meijen, Johan Clarysse, Kenneth Swaenen, Kevin Amse, Maxime Garcia Diaz, Michael Vandebril en Rik Dereeper.


We sluiten Poëzie in de Oude Pastorie af met "De Gedichtencarrousel". Tijdens de gedichtencarrousel krijg jij, als (amateur) dichter in ons publiek, de gelegenheid om uit eigen werk voor te dragen. Hoe dat precies werkt leggen we op 28 augustus uit. 


Geniet samen met familie en vrienden van dit uniek festival.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
GC De Oude Pastorie
Kerkstraat 24
1880 Kapelle-op-den-Bos
Google Maps

Tijd
28.08.2021 14:00–19:00

Categorie
Festival

Organisator
GC De Oude Pastorie

Prijs
Gratis

Meer info