Dit evenement is voorbij.

02.02.2018 – 14.03.2019

Drarrie in de nacht

Vraag niet wat een Drarrie is – vraag liever wie Drarrie zijn. Vier gasten dagen de nacht uit, maar die blijft onverstoorbaar. De nacht laat niet met zich sollen. Hij wacht geduldig af en slaat op het juiste moment meedogenloos toe.

Junior Mthombeni, Fikry El Azzouzi en Cesar Janssens van het gezelschap Jr.cE.sA.r openden vorig theaterseizoen met Malcolm X. Het stuk werd laaiend enthousiast onthaald door publiek en pers en als ‘historisch’ bestempeld. Nu kiest het trio ervoor Drarrie in de nacht, El Azzouzi’s succesroman, te theatraliseren. De schrijver won de Arkprijs van het Vrije Woord voor de roman, die vertaald naar het Duits als Wir da draußen hoge toppen scheert. En die je trouwens in 2018 in het Spaans in de boekenrekken van Buenos Aires kan vinden (wayoow!).

Verwacht je aan hiphop, slam en poëzie. De beats komen op de scène tot leven, en de talen vloeien in overvloed. Hoofdpersonage Ayoub – vertolkt door niemand minder dan de schrijver zelf – en kompanen dwalen door de stad en loodsen je de nacht in, doorheen de eenzaamheid en het verdriet, doorheen de woede en de angst. Ze hebben niets of niemand, hooguit elkaar om op te vertrouwen en op terug te vallen.
Locatie
KVS_Box
Arduinkaai 9
1000 Brussel
Google Maps

Tijd
02.02.2018 – 14.03.2019

Categorie
Theatervoorstelling

Organisator
KVS

Prijs
Normaal

Meer info