01.02.2021 – 03.05.2021

BLENDED | Poëzie: een cyclus opbouwen

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving.  De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info onderaan de tekst en op www.wisper.be/voorjaar21
///
Schrijf je al geweldige gedichten, maar wil je graag nog een stapje verder gaan? Denk je misschien stiekem aan het samenstellen van een bundel? Heb je gemerkt dat veel bundels opgebouwd zijn uit cycli, maar weet je zelf niet goed hoe daaraan te beginnen? Dan is deze cursus iets voor jou.
Door het bespreken van voorbeelden van gerenommeerde dichters en vooral door zelf te werken aan gedichten met onderlinge samenhang, leer je hoe je een cyclus kunt opbouwen. 
Zo werken we: als het mogelijk is, komen we live samen voor de sessies, maar deze reeks werd zo uitgedacht dat ze ook online kan (verder)gaan indien nodig! In dat geval wisselen we teksten en feedback uit via mail.

Begeleiders: Peter Mangelschots

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
In uw kot
x
3000 Leuven
Google Maps

Tijd
01.02.2021 – 03.05.2021

Categorie
Cursus of workshop

Organisator
WISPER

Prijs
  • Basistarief: 149,00 €
  • Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 164,00 €
  • Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 119.00: 119,00 €
  • Cultuurkaarthouder KU Leuven voor studenten KU Leuven, UC Leuven-Limburg en LUCA: 112,00 €
  • Kansentarief UITPAS Leuven (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Le: 30,00 €

Meer info