Dit evenement is voorbij.

28.11.2019 – 18.01.2020

Micropias: poëzie van culturele segmentatie

"Je sluit je ogen en arriveert in de toekomst, ongeveer 200 jaar van hier... De ruimte waar je aankomt is volledig gestript, een leegte."
Vanaf 29 november kan je de poëtische audiovisuele installatie ‘Micropias: poëzie van culturele segmentatie’ van Wedknwyet bekijken in de vitrine van Constant. Opening op donderdag 28 november vanaf 18.00 uur.

Met deze installatie nodigt WDKY je uit om te fantaseren over je eigen mogelijke toekomst. Zij transformeren het raam tot een ruimte met een archief van ideeën voor de toekomst; vanuit een vloeiende hoeveelheid aan perspectieven, in een mix van verschillende combinaties en mogelijke uitkomsten. Misschien is er wel genoeg ruimte in deze ruimte en die ernaast, om parallelle scenario’s te laten bestaan.... Of misschien ben je morgen liever in de ruimte naast de ruimte ernaast.

Oscar Cassamajor en Loucka Fiagan zijn twee Brusselse kunstenaars. Samen vormen ze WEDONTKNOWYET. WDKY is een artistiek duo dat performance, meeslepende installaties, woorden en dans als media gebruikt. Voor beide kunstenaars verkeert hun werk in een voortdurend dynamische staat. Ze ervaren zichzelf ook als voortdurend in beweging en onderworpen aan tegenstrijdigheden, terwijl ze gedwongen worden om in een systeem te leven dat hun innerlijke zelf niet weerspiegelt.

Micropias maakt deel uit van Constant_V, een reeks kleinschalige tentoonstellingen die focussen op Free, Libre en Open Source cultuur.

Gesproken talen : Engels, Frans, Nederlands

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
Constant vzw
Fortstraat 5
1060 Sint-Gillis
Google Maps

Tijd
28.11.2019 – 18.01.2020

Categorie
Tentoonstelling

Organisator
Constant, Vereniging voor kunst en media