03.02.2021 – 03.03.2021

BLENDED | Jonge schrijvers, grijp het woord!

Dit is een BLENDED cursus die hoe dan ook doorgaat, in een flexibele lesomgeving.  De sessies van blended cursussen kunnen verschillende online en offline vormen aannemen. Als je inschrijft voor deze cursus, stel je je dus open voor de mogelijkheid van alternatieve lesomgevingen die je op nieuwe manieren uitdagen en verrassen! Meer info onderaan deze tekst en op www.wisper.be/voorjaar21
///
Heb je al wat geschreven? Of heb je net nog niet veel ervaring, maar wel bakken schrijfgoesting? Stroop dan je mouwen op en scherp je pen! Deze cursus is bedoeld voor jonge wolven die hongerig op zoek zijn naar verse woorden.
Je leert er niet enkel de basics van schrijven, we gaan ook aan de slag met hedendaagse tendensen die jou kunnen inspireren. We vertrekken hierbij steeds vanuit verschillende genres zoals kortverhaal, poëzie, slam poetry of theater. Samen trekken we eropuit in de stad en leren met een schrijversbril naar de omgeving kijken. Verder nemen we de samenleving op de korrel en onderzoeken we hoe schrijven niet enkel alleen, maar ook samen kan. Wedden dat het jou zal smaken?!
Zo werken we: als het mogelijk is, komen we live samen voor de sessies, maar deze reeks werd zo uitgedacht dat ze ook online kan (verder)gaan indien nodig! In dat geval krijg je nog een mail met meer info over het gebruikte platform.

Begeleiders: Hanna Desmet

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
In uw kot
x
3000 Leuven
Google Maps

Tijd
03.02.2021 – 03.03.2021

Categorie
Cursus of workshop

Organisator
WISPER

Prijs
  • Basistarief: 83,00 €
  • Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 66.00: 66,00 €
  • Kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 17,00 €
  • Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 91,00 €

Meer info