04.04.2020 – 17.10.2020

Cursus: Kennismaking met het Voedselbos (Brugge) AFGELAST I.K.V. CORONA MAATREGELEN

Wil je graag leren hoe je vaste planten en wilde kruiden uit je tuin kunt integreren in jouw dagelijkse maaltijden? Interesse in wildpluk en voedselbossen? Kom dan samen met ons koken naast het voedselbos in de Tandem. We maken eerst kennis met enkele veelvoorkomende wilde planten en leren ze herkennen. We plukken en gaan aan de slag om in groep een aantal gerechtjes buiten onder een tent klaar te maken op een kindvriendelijke manier. Doordat het 4  lessen zijn die elk in een andere maand doorgaan, leren we welke planten je terug kan vinden gedurende het jaar. Gezinnen met kinderen zijn welkom! 

Partners

  • vzw Veldernis, de Veldkeuken i.s.m. Stad Brugge
  • Freinetschool De Tandem

Prijs

  • Het inschrijfgeld bedraagt 60,00€. 
  • Ben je lid van Natuurpunt, dan krijg je korting en betaal je 55,00€.

Online inschrijven en betalen

  • Voor deze activiteit kan je online inschrijven en betalen via de website van Natuurpunt met creditkaart, bancontact en overschrijving. Vermeld bij een overschrijving altijd het unieke betalingskenmerk (dat je per mail ontvangt) als gestructureerde mededeling bij je betaling.
  • Na je inschrijving en nadat je betaling gekoppeld is, ontvang je een mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder. 
  • In deze mail vind je ook de link naar het digitaal leerplatform van deze cursus. Het leerplatform wordt actief bij de start van de cursus.
Locatie
Freinetschool De Tandem
Leopold De Bruynestraat 56
8310 Assebroek
Google Maps

Tijd
04.04.2020 – 17.10.2020

Categorie
Cursus of workshop

Organisator
Natuurpunt CVN

Prijs
Ledenprijs: € 55