Dit evenement is voorbij.

19.12.2019 20:00–23:00

Kamal Kharmach: Mag ik even? (oudejaarsconference 2019)

Eind 2019 kijkt Kamal Kharmach in zijn allereerste oudejaarsconference terug op het jaar 2019 met zijn intussen bekende verlegen, maatschappijkritische maar vooral hilarische stijl.

Waarover het zal gaan, moet nog gebeuren, maar een jaar vol klimaatbetogers, ontslagnemende ministers, corrupte voetbalploegen en visa-dealende politici belooft in ieder geval een spetterende Conferencedebuut.

Dat het precies stand-up comedian Kamal is die zich als gloednieuwe oudejaarsconferencier opstelt, mag niemand verbazen. Dit rastalent reeg ook in zijn debuutvoorstelling 'De schaamte voorbij' de actuele (en hilarische) tegenstrijdigheden en moppen aaneen. Hij toerde twee jaar langs uitverkochte zalen, en voelt dat het nu tijd is voor nòg meer: nog actueler, nog relevanter en vooral nog grappiger!

Als je Kamal nog nooit live aan het werk zag, kan je hem zeker ook kennen van één van zijn vele passages bij o.a. De Slimste Mens, Het Collectief Geheugen, De Drie Wijzen, Everybody Happy en Q-Music. Amper een paar jaar geleden overtuigde hij jury en publiek tot in de finale van Humo's Comedy Cup om daarna te toeren met een van de meest succesvolle debuutshows die comedy in Vlaanderen gekend heeft, en nu stormt hij met dezelfde overtuiging en drive af op de titel van conferencier. Dat belooft!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Locatie
GC Den Egger
August Nihoulstraat 74
3270 Scherpenheuvel
Google Maps

Tijd
19.12.2019 20:00–23:00

Categorie
Theatervoorstelling

Organisator
GC Den Egger

Prijs
  • Basistarief: 18,00 €
  • ABO/-26: 15,00 €