Deadline: 10.05.2020 23:55

Het gat in een woord. 12e editie van de Poemtata Poëziewedstrijd

Organisatie: Oemtata vzw

  1. Het thema is vrij en u kunt 1 gedicht inzenden (nog niet eerder gepubliceerd of bekroond). De gedichten zijn maximum 25 regels lang en in het Nederlands. De wedstrijd staat open voor iedereen vanaf 18 jaar.
  2. De gedichten worden gestuurd naarpoemtatapoezie@gmail.com. Het gedicht wordt alleen ondertekend met uw schuilnaam en moet ten laatste in ons bezit zijn op 10 mei 2020. In een aparte bijlage stuurt u terzelfdertijd uw werkelijke gegevens  (naam, adres, tel of gsm, emailadres en uw schuilnaam).
  3. Indien u geen digitale inzending kan doen, stuur uw gedicht (ondertekend met uw schuilnaam) dan in viervoud naar Ingrid Slock, Kapelhof 1, 9940 Ertvelde, samen met een gesloten omslag met vooraan uw schuilnaam en binnenin uw werkelijke gegevens.
  4. De jury is samengesteld uit: K. De Vos, S. De Scheemaeker en de dichters Christophe Vekeman en Dorien De Vylder. Hun oordeel is bindend en over de wedstrijd wordt geen enkele vorm van communicatie gevoerd.
  5. Gedichten die kwetsende, aanstootgevende of racistische inslag hebben worden geweerd, werken die ook maar iets ruiken naar plagiaat worden uitgesloten.
  6. De prijzenpot: eerste prijs: een midweek voor 2 aan zee. Tweede en derde prijs: boeken. Een verrassing voor 7 eervolle vermeldingen.

Vervolg reglement