Deadline: 08.11.2020 23:59

Poëziewedstrijd 'Dichter in Beeld' 2020 - 2021

Organisatie: De Openbare Bibliotheek Brasschaat

Ben jij tussen 7 en 100 jaar oud en vind je het leuk om te dichten? 

Doe dan mee aan de poëziewedstrijd “Dichter in Beeld” en schrijf een mooi – ontroerend – grappig – gruwelijk – fantastisch gedicht (maximum 3) bij een foto uit ons fotoalbum.

Vanaf 1 september 2020 zal je op https://brasschaat.bibliotheek.be alle wedstrijdinformatie vinden.

WAT KAN JE WINNEN ?

De 5 winnaars per leeftijdscategorie krijgen een mooi boekenpakket en een dichtbundel met de beste gedichten en de foto waarbij ze geschreven werden.

De winnende combinaties van foto en gedicht worden een maand lang tentoongesteld in de bibliotheek en opgenomen in de dichtbundel.

De winnaars worden uitgenodigd op een workshop poëzie-schrijven. De workshops worden per leeftijdscategorie georganiseerd. . Indien de maatregelen tegen het coronavirus geen samenkomst toelaten, worden de workshops digitaal georganiseerd.

PRIJSUITREIKING / BEKENDMAKEN WINNAARS

Eind januari 2021, rond de poëzieweek, maken we de winnaars van ‘Dichter in Beeld’ bekend. We hopen dat dan een feestelijke prijsuitreiking mogelijk is. De leerlingen van de Academie voor Muziek en Woord dragen dan de winnende gedichten voor.  We zetten de winnaars in de bloemetjes en we praten gezellig na bij een drankje en een hapje.  

Reglement: brasschaat.bibliotheek.be