De deadline van deze wedstrijd is voorbij.

Deadline: 10.01.2021 14:19

Gedichtenwedstrijd Gorssels Goed

Organisatie: Dorpsraad Gorssel

GEDICHTENWEDSTRIJD GORSSELS GOED

De Dorpsraad Gorssel organiseert een gedichtenwedstrijd. Dichters uit de regio, de rest van het land en Vlaanderen zijn van harte uitgenodigd om een bijdrage in te zenden. Er zijn mooie prijzen te winnen:    € 300,- voor de eerste prijs, € 200,- voor de tweede prijs en € 100,- voor de derde prijs.

De projectgroep ‘Gorssels Goed’ van de dorpsraad ontwikkelde eerder dit jaar twee routes voor wandelaars en fietsers. Met deze routes wordt het historische, culturele en natuurlijke erfgoed van Gorssel en Joppe aan toeristen en inwoners beter bekend gemaakt. Gorssel kent veel monumenten en is prachtig gelegen tussen de IJssel, de bossen en de heide. Ook het in het dorp gevestigde museum MORE participeerde in het project. Zie voor dit project en de routes: www.dorpsraadgorssel.nl/gorssels-goed/                                                                         

Dichters vanaf 16 jaar uit beide dorpen en de ruime regio, Nederland en Vlaanderen worden van harte uitgenodigd tot een poëtische bijdrage aan de routes.  Het prijzenpakket is aantrekkelijk. Nadere informatie treft u aan op: https://dorpsraadgorssel.nl/nieuws/gedichten-wedstrijd-gorssels-goed/ en het wedstrijdreglement is daar te downloaden.                                                                                            De inzenddeadline is 10 januari 2021. Inzenden naar: info@dorpsraadgorssel.nl.                        

De deskundige jury gaat alle inzendingen uiteraard anoniem beoordelen. Vanwege coronatijd is het waarschijnlijk dat de prijsuitreiking helaas pas in het voorjaar van 2021 of zelfs later plaats kan vinden.

Reglement: dorpsraadgorssel.nl/nieuws/gedichten-wedstrijd-gorssels-goed