De deadline van deze wedstrijd is voorbij.

Deadline: 31.03.2019 00:00

Write Now! 2019

Organisatie: Write Now!

Schrijf je poëzie of spoken word? (Of proza, scenario, songtekst,...?) Een tekst insturen voor Write Now! 2019 kan vanaf 7 januari t/m  31 maart 2019. In april en mei vinden er tien voorronden plaats in Nederland en Vlaanderen en op zondag 30 juni is de grote finale in Rotterdam.

Per voorronde zijn er drie prijzen te winnen:
een eerste prijs van € 250,- aan boekenbonnen, een tweede prijs van € 125,- aan boekenbonnen en een derde prijs van € 75,- aan boekenbonnen. Deze prijzen worden uitgereikt tijdens de regionale voorronde.

Winnaars van de regionale voorronden gaan door naar de finale op 24 juni in Rotterdam. Daarnaast plaatsen vijf tweede- en/of derdeprijswinnaars zich met een wildcard voor de finale. Finalisten schrijven binnen drie weken een nieuwe tekst, ontmoeten elkaar tijdens het finaleweekend en krijgen diverse masterclasses. Tijdens de finale worden  de derde en tweede prijs uitgereikt en wordt bekendgemaakt wie de winnaar is van Write Now! 2019.

De hoofdprijs van Write Now! 2019 bestaat uit een MacBook, een schrijfopleiding bij de Schrijversacademie of bij Creatief Schrijven, optredens bij Geen Daden Maar Woorden Festival en Tilt Festival en een publicatie. De tweedeprijswinnaar wint een iPad* en een workshop naar keuze bij de Schrijversacademie. De derdeprijswinnaar gaat naar huis met een boekenpakket* en een studiedag bij de Schrijversacademie of Creatief Schrijven.
*Mede mogelijk gemaakt door Libris.

 

Reglement: writenow.nu/reglement