Dit evenement is voorbij.

23.04.2024 – 27.04.2024

Levende Bibliotheek

In de bibliotheek vind je naast papieren boeken ook ‘levende boeken’. Het zijn mensen van vlees en bloed met een inspirerend verhaal of een aangrijpende getuigenis.

De Levende Bibliotheek geeft je de mogelijkheid om Genkenaren écht te leren kennen. We krijgen niet vaak de kans om anderen te ontmoeten en met hen een gesprek aan te gaan. In de levende bibliotheek kan dat wel!

In deze derde editie van de Levende Bibliotheek is onze catalogus Levende Boeken uitgebreid met nieuwe verhalen van vlees en bloed.

Hoe werkt het?

Je wordt ontvangen door één van onze bibliothecarissen, kiest een verhaal uit de catalogus en wij begeleiden je naar het levend boek om te luisteren naar diens verhaal. Elk verhaal duurt zo'n 20 min. Je kan dus verschillende boeken lezen.

Op dinsdagavond is er ook een leescafé waar je kan napraten over de gelezen boeken en een Poetry Juke Box. Je kan tussen de levende boeken door luisteren naar live gebrachte poëzie. Met dank aan Spoken Word Synonymous.

Organisatie: Bibliotheek Genk i.s.m. Dienst Diversiteit & Gelijke Kansen en Avansa Limburg. Met dank aan Atelier Zwiep en Martien Vanhaverbeke.

Locatie
Bibliotheek Genk
Stadsplein 3
3600 Genk
Google Maps

Tijd
23.04.2024 – 27.04.2024

Categorie
Lezing of congres

Organisator
Bibliotheek Genk

Prijs
€0 Basistarief