Dit evenement is voorbij.

08.07.2024 – 11.07.2024

KUNSTKAMP: Expeditie kunst

Wat is kunst? Is de muurtekening die je op straat tegenkomt kunst? Of de film die je vorige week zag? Kunstenaars maken op heel veel manieren en met verschillende materialen kunst. Sommigen gaan aan de slag met penseel en verf, anderen gebruiken hun lichaam of een muziekinstrument, een videocamera, een spuitbus of een pen.

Tijdens dit 4-daagse kunstkamp verkennen we verschillende soorten kunstwerken in het museum van schilderijen, sculptuur, videokunst, kunst met letters en woorden tot graffiti-achtige kunst en bewegingskunst.

Op kunstexpeditie

Tijdens de KMSKA-kunstkampen staat spel, verwondering en creativiteit centraal. We laten jouw kind op speelse wijze genieten van de kunstwerken en stimuleren creativiteit door aan de slag te gaan met verschillende materialen en technieken.

Samen ontdekken we in welke kunstvorm we onszelf het beste kunnen uiten en gaan aan de slag met verf, ijzerdraadsculpturen, muziek, dans, film en poëzie. Onze creatieve resultaten delen we met onze familieleden tijdens een toonmoment tussen 15u en 16u op de laatste dag van het kunstkamp.

Er wordt ingezet op de verschillende talenten en vaardigheden van kinderen, zodat elk kind een succeservaring kan hebben. Heeft jouw kind bepaalde noden? Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat hij, zij of hen een prachtige week beleeft.

Locatie
Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA)
Leopold de Waelplaats 1
2000 Antwerpen
Google Maps

Tijd
08.07.2024 – 11.07.2024

Categorie
Kamp of vakantie

Organisator
Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen (KMSKA)

Prijs
  • €120 Basistarief
  • €24 Kansentarief

Meer info