Dit evenement is voorbij.

05.05.2023 20:15–21:30

Heen en terug - Tim Oelbrandt & De Studio

Laat je meevoeren in een absurde wereld van magie en het onderbewustzijn. Is het echt of zijn het truken van de foor? Dat mag je zelf uitmaken. Heen en terug wordt een waanzinnige avond, vol humor en geniale hersenspinsels.

Dit magisch theater lijkt in niets op een goochelshow. Tim Oelbrandt gaat op verkenning in de negentiende eeuw, de victoriaanse periode van hypnose, waarzeggerij en spiritisme. Heen en terug is een bezwerende seance waarin gedachten en veronderstellingen overhoopgehaald worden. Een psychologische trip om u tegen te zeggen.

Heen en terug werd gecreëerd voor volwassenen, maar is ook geschikt voor oudere kinderen met affiniteit voor magie en goochelen.

Tim Oelbrandt is al jaren een ster in de underground magic community. Met zijn theaterproductie Heen en terug, waarvoor hij zich verdiepte in de psychologie achter de goochelkunst, zette hij de stap naar het grote publiek. Zijn eerste magische theatervoorstelling werd enthousiast onthaald door jong en oud. Daarnaast is hij ook magic consultant voor diverse theater- en tv-producties. Zo werkte hij mee aan de reeks Nicholas en Dat belooft voor later op VTM en Donovan op RTL.

Of hij een meester in de magie of een charmante charlatan is, laat hij geniepig in het midden. […] Ook fijn hoe Oelbrandt zijn magie met poëzie, comedy en fascinerende feiten mengt.
- Stefan Laenen - Gazet van Antwerpen

Every inch a gentleman- Filip Tielens - De Standaard

Spel en concept Tim Oelbrandt Spel- en tekstcoach Dimitri Duquennoy Coproductie De Studio
Met dank aan de Warande

www.timoelbrandt.be
www.destudio.com

Locatie
Theaterzaal Roxy
Stationsstraat 29
9140 Temse
Google Maps

Tijd
05.05.2023 20:15–21:30

Categorie
Theatervoorstelling

Organisator
Gemeentelijk Cultuurcentrum Temse

Prijs
  • €10 Basistarief
  • €9 65+
  • €8 vriend
  • €7 -26