27.06.2019

3 - 7 juli 2019: Letterenfestival Beauvoorde

Het gloednieuwe Letterenfestival Beauvoorde ent zich op het literaire DNA van Beauvoorde. Kasteel Beauvoorde zal de uitvalsbasis zijn en het jaarlijkse evenement KANTeLing wordt het startschot van de eerste editie. In de dagen die er op volgen ontvouwt zich in Beauvoorde een literair programma waarin iedereen die iets met mooie woorden heeft, zijn gading vindt.

Op woensdag 3 juli is er de KANTeLing, een literaire manifestatie die dit jaar in het teken staat van engagement in de literatuur met o.a. Geert Buelens, Radna Fabias, Dominique de Groen, Erik Vlaminck

Op donderdag 4 juli staat jeugdliteratuur centraal in de Boekenburcht met o.a. Koen D'haene, Stijn Moekaars en Humeyra Cetinel.

Op vrijdag 5 juli nemen de dames en heren van het Poëziebordeel de intiemste hoekjes van het kasteel in. Met performances van o.a. Michaël Vandebril (d’Artagnan), Moya De Feyter (Ambrosia), Els Dejonghe (E. Pelski C), Sylvie Marie (Lilithu Mc Inky), Frank Mathay (Graham The Chap) en Akim J Willems (Detlev S Steiner).

Op zaterdag 6 juli is er een kleinkunstnamiddag met o.a. Jonas Winterland en Folgazán

Op zondag 7 juli kunnen alle boekenliefhebbers in Beauvoorde terecht voor een grote boekenmarkt en -ruilbeurs.

Meer info over het programma en de ticketprijzen voor de verschillende activiteiten vind je hier.

Tags: Evenementen