Foto: Huis van de Dichter

29.08.2019

Zondag 1 september 2019: Huis van de Dichter - Residentiesessies 2019

Sinds begin 2018 wordt het 'Huis van de Dichter', de voormalige woonst van Gwij Mandelinck in Watou, 16 weken per jaar opengesteld als schrijfresidentie. Op zondag 1 september 2019 verwelkomt het 'Huis van de dichter' een eerste lichting dichters die het voorbije anderhalf jaar resideerden in het 'Huis van de Dichter'. Luuk Gruwez, Hester Knibbe, Delphine Lecompte, Elisa Candela, Myrte Leffring, akim a.j. willems, Frederik Lucien De Laere, Astrid Haerens, Peter Mangel Schots en Amina Belorf lezen voor uit eigen werk en brengen ook elk een gedicht van Gwij Mandelinck naar keuze. Michaël Vandebril, ambassadeur van het 'Huis van de Dichter', is uw gastheer.

Programma

14 uur
Luuk Gruwez, Astrid Haerens, Barbara Simons aka Elisa Candela, akim a.j. willems en Frederik Lucien de Laere

16 uur
Delphine Lecompte, Hester Knibbe, Myrte Leffring, Peter Mangel Schots en Amina Belorf

Huis van de Dichter – editie 2019 is een organisatie van VONK & Zonen i.s.m. Huis van de Dichter en Kunstenfestival Watou. De schrijfresidentie ‘Huis van de Dichter’ wordt ondersteund door Marnixring.

Praktische info
datum: zondag 1 september | vanaf 14 u.
locatie: Parochiezaal Watou | Blauwhuisstraat 5, 8978 Watou
toegang: Een dagticket voor het Kunstenfestival Watou geeft meteen ook gratis toegang tot één van beide namiddagsessies van het Huis van de Dichter
tickets: Ticket Kunstenfestival: € 19,5 / Ticket jongeren < 25 jaar € 10 / Kinderen tot 12 jaar: gratis / Catalogus €20
reserveren: De plaatsen voor deze Schrijfresidentiesessies zijn beperkt en dienen te worden gereserveerd. Reserveren kan enkel de dag zelf aan het onthaal in het Festivalhuis, Watouplein 12, Watou.
meer info: kunstenfestivalwatou.be

Tags: Evenementen